2010. október 8., péntek

Készülvén a nyersétkezés világnapjára

Szegeden, a Dugonics téren találkozunk október 10-én, vasárnap, 15 órakor.
Mindenkit szívesen látunk egy kis beszélgetésre, ismerkedésre, kóstolóra!

Nevezetes napok nekem nagyon jók arra, hogy átgondoljak, összegezzek hozzájuk kapcsolódó információkat.

Így, most a nyersétkezés világnapja alkalmából is készítettem egy kis összefoglalót vázlatot, amiről érdemes beszélni:

- természet adta módon fogyasszuk étkeinket
- mi az, amit mi (nyersen) megemészthetünk?
- eredeti élethelye az embernek (klíma, környezeti viszonyok)
- mit nyerünk, és mit veszítünk a tűz használatával?
- mit eszik ma egy nyersevő?
- vegán / nem vegán dilemma
- bio / nem bio
- ételkészítés alapjai
- csíráztatás

Néhány alaprecept:
- édességek
- saláták
- krékerek
- szendvicsfeltétek

A bio - nem bio választáshoz:
A "piszkos" 12
A "tiszták"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
 

2009. január 18-tól Free Blog Counter