2012. április 21., szombat

Szivárványos napok

Tegnap epret ültettem, amikor rázendített az eső, és ahogy jött, úgy el is ment, csak én maradtam kissé vizes. De az égbolton feltűnt egy szivárvány. Nem kellett sokáig várnom az újabb lehetőségre, ma reggel kerékpáron ülve kapott el az égi áldás, és ismét csurom vizesen gyönyörködhettem sz égi csodában :-)

Sajna a szivárványt nem fényképeztem le, így csak a mákos-almás-pudingos ebédről készített kép került ide :-)

Elkészítése nagyon egyszerű: a reszelt almát összekeverem darált mákkal és beáztatott mazsolával, a kókuszkrémet pedig az édes mazsolalével, és útifűmaghéjjal. Az útifűmaghéj még ritkán szerepelt az étkeimben, ezért nem vagyok biztos a mennyiségben, ezért kísérletezni szoktam: teszek bele egy keveset, és ha félóra múlva is még híg lenne a massza, akkor teszek hozzá valamennyit. Persze lehet, hogy egyszerűbb volna, ha elolvasnám a használati útmutatót...

A nagyobb fiam teljesen odavan a kókuszpudingért, így az utóbbi napokban ő is készít magának 1-1 adagot.

2 megjegyzés:

  1. Olyan jó Szilvi hogy újra írsz. Szeretem a tiszta egyszerű ételeidről készült beszámolókat olvasni. Ráadásul a régebbi nyers evős blogok nagyon csendesek. Persze jobb is ilyenkor a szabadban, de én szeretem azért olvasni a többiek haladását, engem inspirál.

    VálaszTörlés
  2. :-)
    Én pedig most olvastam a blogodat, és hogy érdeklődsz a paleolitról. Én sokat tanultam tőlük, és sok olyat leírnak, amit tapasztalatból tudok. Nagyon hasznos!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

2009. január 18-tól Free Blog Counter