2009. június 15., hétfő

Lábtörés, Ballagás, villámcsapás

Ezek történtek velünk a múlt héten.

Kedden Istvánka lába beakadt a kerékpárba, aminek zöldgally törés lett az eredménye - 3-4 hétig nem állhat a lábára, amit nagyon nehéz egy 3 éves gyermeknek megmagyarázni. Apa elővette a rég nem használt babakocsit, kitakarítottuk, és szerelt rá egy lábtartót, hogy ne lógassa a gipszes lábát.
Nagyon hősiesen tűri a megszorításokat. Hétvégén itt volt 3 vele egykorú unokatestvére, és nem sírt, hogy ő is játszana szeretne. Babakocsiból málnát szedett, pokrócon ülve kapált...

És közben elérkezett, amire hetek óta készültünk: Riuska ballagása. Nem mindent tudtunk rendbe tenni, amit akartunk, de végül jól sikerült a családi party. Az iskolai fényképészkedésről elkéstem, mert még vártam a vendégeinket, ez volt az egyetlen, ami miatt lányom kicsit bánatos volt.
Szépek voltak a csokrok, finomak voltak a vega ételek, és jól szórakoztunk együtt. A Nagymamák sokat segítettek, ezúton is köszönet nekik :-)

Persze mindezt még nehezítette, hogy szerda este vihar volt, és egy villámcsapás következtében tönkre ment nálunk a hálózat. Pénteken, a nagy készülődés közepette jöttek modemet cserélni. De ez még csak részben oldotta meg a helyzetet, mert más baj is keletkezett, így végül hétfőn jött rendbe minden.

Talán képeket is tudok majd az írásomhoz csatolni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails
 

2009. január 18-tól Free Blog Counter