Hozzávalók: 1 csomag retek, szőröstül-bőröstül.
A többi meg ahogy éppen adódik. Ma reggel apró paradicsom, mézes-szezámkrém és némi fűszer került bele.
A piacon furcsán néznek rám az árusok, hogy a zöldjéért veszem a retket, pedig még az is lehet, hogy értékesebb, mint a gumója...
Tegnap a fiam ritkította a reteksort a kertben, és a mit kiszedett, némi mosás után rögtön meg is ettük. A kertészkedésben ezeket a pillanatokat szeretem, ilyenkor érezni igazán, hogy honnan van a táplálékunk :-)
Szép napot, és finom, éltető táplálékot kívánok mindannyiunk asztalára!
Palócprovence az Instagramon
-
Üdvözöllek Kedves Olvasó!
Régen volt új bejegyzés a blogon, de a Palócprovence Csipkerózsika – álma
véget ért. Ugyan nem tartott 100 évig, de hosszú év...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése